Klar til fiskedyst i Storebælt


Klar til fiskedyst i Storebælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG:Man skal være bidt af en gal fiskestang for at orke at sidde i en lille båd med stor påhængsmotor og fiske i 30 timer.

Men det er de knap 300 lystfiskere, der i den kommende weekend tropper op til Nyborg Småbåds Klubs årlige dyst på fiskestang og krog i Storebælt, med garanti også. Tidligere hed klubben Nyborg Trolling Klub. Men det navn holdt, ifølge klubbens næstformand Allan Rasmussen, mange unge som lidt ældre med hang til lystfiskeri væk.

- Folk troede, at de skulle være nærmest professionelle lystfiskere for at deltage. Og sådan er det slet ikke. Alle med en lille båd og en fiskestang eller flere kan deltage i fiskedysten på Storebælt, der starter på lørdag klokken seks og slutter 30 timer senere. Så der fiskes altså 30 timer nonstop, og der fiskes efter 24 forskellige fiskearter.

Der er flotte præmier at hente. I alt er der udsat præmier for over 50.000 kroner, så det bliver spændende at se, hvem der fanger den største torsk og havørred, ligesom der naturligvis er præmier til de heldige eller dygtige, som hiver mere sjældne fisk op fra Storebælts bølger.

Fiskekonkurrencen starter fra Nyborg Småbåds Klubs klubhus for enden af Fjordbakken i Lystbådehavnen, og det er også her, indvejningen sker klokken 12 søndag.

Vil du vide mere om denne konkurrence, så klik ind på hjemmesiden www.Nyborg-smaabaadsklub.dk.

Der skulle være bid.

Klar til fiskedyst i Storebælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce