Nyborg: Den katolske kirke i Nyborg er sat til salg hos EDC-mæglerne for 3,2 millioner kroner, og der har allerede været et par henvendelser fra potentielle købere.

Det oplyser administrationschef i den katolske kirke, Thomas Larsen. Men man befinder sig stadig i opstartsfasen, understreger han.

- Vi er interesserede i at få solgt bygningen så hurtigt som muligt, men det skal ske på en ordenlig måde og til den rigtige pris, tilføjer han.

Af salgsopstillingen kan man blandt andet læse, at der til kirken hører to pæne kontorer, et køkken, et toilet samt en mellemgang med indgang til selve kirken. Desuden er der en tilbygning fra 2010, som indeholder stor entre, handicaptoilet og teknikrum, mens der på 1.sal er indrettet en to-værelses lejlighed samt separat gæsteværelse med eget bad.

Anvendelsen af kirken begrænser sig kun af egen fantasi, hedder det i annoncen, der nævner muligheder for udstilling, kultur/koncertsal, fotograf, reklamebureau, galleri, arkitektfirma m.m.

Der er dog et lille, men ikke ubetydeligt, aber dabei, nemlig den gældende lokalplan, der fastslår, at kirken kun må bruges til kirkeformål. En anden anvendelse kræver med andre ord en ny lokalplan.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
5
Katolsk kirke i Nyborg skal sælges

Katolsk kirke i Nyborg skal sælges