Kiki Brandt vender hjem til Nyborg

Kiki Brandt er den ene af to solister ved nytårskoncert i Nyborg til janauar 2019. Den anden solist er Annette Heick. PR-foto

Kiki Brandt vender hjem til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren melder sig klar som den ene af to solister ved nytårskoncert i Bastionen først i januar.

Nyborg: Det bliver en sjælden begivenhed for nyborgenserne og en særlig begivenhed for Kiki Brandt, når hun 6. januar 2019 er den ene af to solister ved Damby & Wahlers' nytårskoncert i Bastionen.

Det er nemlig efterhånden to et halvt år siden, hun sidst har givet en lignende koncert i Nyborg, hvor hun er vokset op. Dengang var det i Riddersalen på Nyborg Slot sammen med operakollegaen Simon Duus.

- Nyborg betyder på rigtig mange måder rigtig meget for mig. Jeg har boet i byen i mange år og spillet rigtig mange forestillinger, og en del af min familie bor stadig i byen, siger hun i en pressemeddelelse.

Kiki Brandt glæder sig til at optræde sammen med de to andre navne på plakaten: Sangerinden Annette Heick og konferencier Kurt Dreyer.

- Jeg har sunget sammen med Annette flere gange, og hun er et vidunderligt menneske og en utrolig dygtig kunstner. Kurt Dreyer har jeg både spillet sammen med og er blevet instrueret af, og han er så super dygtig til det hele - det bliver han helt sikkert også som konferencier, siger Kiki Brandt.

Udover Kurt Dreyer og solisterne Kiki Brandt og Annette Heick medvirker elever fra Nyborgs Musical Talent Skolen på kor på enkelte numre. Musikken står kapelmester Bent Lundgaard for i selskab med bassisten Andreas Hatholt og trommeslager Kristian Karottki. Repertoiret bliver en blanding af musical, operette og danske klassikere.

De tre musikere er også en del af orkesteret i End of the Rainbow, Betty Glosteds jubilæumsforestilling, der kan opleves på Bastionen fra 21. februar 2019. Her medvirker desuden Keld Heick, der således får sin debut som teaterskuespiller i Nyborg, og Jon Lange, kendt fra tv-serien "Mercur".

Den danske sopran Kiki Brandt er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium med en MusikerPerformer Diplom uddannelse og en solistklasse hos Lars Waage og Anne Margrethe Dahl.

Billetterne til nytårskoncerten er sat til salg på Bastionens hjemmeside.

Kiki Brandt har ikke optrådt i Nyborg, som er hendes gamle hjemby, i to et halvt år. PR-foto
Kiki Brandt har ikke optrådt i Nyborg, som er hendes gamle hjemby, i to et halvt år. PR-foto

Kiki Brandt vender hjem til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce