Kerteminde er parkeret for sig selv

Heller ikke i Kerteminde kan bilisterne finde ud af parkere rigtigt uden "hjælp" fra p-vagter. Men Nyborg har afslået et samarbejde mellem de to østfynske kommuner på denne front. Arkivfoto: Kim Rune

Kerteminde er parkeret for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Kommunes p-korps skal ikke tjekke ulovlige parkeringer i nabokommunen Kerteminde. De må finde andre alternativer, ifølge driftschef.

Nyborg: Korpset af p-vagter i Nyborg Kommune skal ikke rulle til Kerteminde for at tjekke om bilerne holder ulovligt parkeret i nabokommunen.

Ifølge driftschef Jens Kimer-Jørgensen, har et møde mellem de to forvaltninger afgjort, at der ikke bliver noget samarbejde, hvor Kerteminde kan gøre brug af Nyborgs p-vagter med jævne mellemrum.

- Det bliver ikke til noget med vores p-korps. De må lave en aftale med P-Nord eller Odense Kommune, hvis de vil have p-vagter i kommunen, siger driftschefen og tilføjer:

- Teoretisk kunne vi godt. Men vi kan ikke afse tid til det, og så er det også for at passe på vores personale. De løber stærkt i forvejen.

Nyborg Kommune har i forvejen betalt for uddannelse af p-vagterne, for materiel og uniformer. Ligesom det koster at administrere den kommunale ordning.

Forslaget om, at Nyborgs parkeringsvagter skal patruljere i Kerteminde, er opstået i miljø- og teknikudvalget i Kerteminde. Medlemmer af udvalget fik den ide, at Kerteminde kunne slippe for at uddanne egne vagter.

Kerteminde er parkeret for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce