Kendt kok udvider imperiet

Rasmus Kirk, der nu overtager forpagtningen af Sct. Knuds Golfklubs restaurant. I forvejen driver han Ellinge Forsamlingshus og Restaurant Teglværksskoven.
Foto: Andreas Bastiansen

Kendt kok udvider imperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Kirk fra Restaurant Teglværksskoven overtager forpagtningen i Sct. Knuds Golfklub

Nyborg: Rasmus Kirk, der driver både Restaurant Teglværksskoven og Ellinge Forsamlingshus, overtager nu forpagtningen af restauranten i Sct. Knuds Golfklub.

Det sker fra den 1. januar.

Rasmus Kirk afløser John Taylor, der efter blot en sæson blev opsagt af klubbens bestyrelse. Det bliver ikke Rasmus Kirk selv, men 31-årige Rikke Ploug, der bliver bestyrer af restauranten og får det daglige ansvar.

Hun er butiksuddannet, og har tidligere været tjener på Restaurant Østervemb og ved Rasmus Kirk i Restaurant Teglværksskoven og har 8-10 års erfaring i branchen.

Der bliver desuden ansat en køkkenchef og en tjener på halv tid, og så vil Rasmus Kirk desuden kunne trække på det personale, han har ansat i Ellinge Forsamlingshus og Teglværksskoven.

Det bliver fortsat muligt at komme ind fra gaden og spise i golfklubbens restaurant, men det bliver golfspillerne, der kommer i fokus, oplyser Rasmus Kirk.

Konceptet bliver god hverdagsmad til fornuftige priser, lavet fra bunden med lokale råvarer og med kvaliteten i højsædet.

- Det skal i større omfang være golfspillernes restaurant igen, men selvfølgelig vil vi også holde åbne arrangementer og selskaber, og vi har faktisk allerede fået henvendelser efter, at rygterne er begyndt at løbe, siger Rasmus Kirk.

Fra april til september vil der blive åbent hver dag i Sct. Knuds Golfklubs restaurant fra 11 til 21. Uden for sæsonen har Rasmus Kirk ikke helt lagt sig fast på åbningstiderne endnu.

- Det afhænger lidt af behovet og den aktivitet, der er til stede, siger Rasmus Kirk.

John Taylor fik kun en sæson som forpagter af golfklubbens restaurant.
John Taylor fik kun en sæson som forpagter af golfklubbens restaurant.

Glæder sig til samarbejdet

Bestyrelsesmedlem i Sct. Knuds Golfklub, Johan Jensen, glæder sig til samarbejdet.

- Vi er meget trygge ved, at det er en lokal og dygtig aktør, der valgte at lægge billet ind på drift af restauranten. Konceptet er helt klart, nemlig god kvalitet og gode råvarer til en rimelig pris. Vi er også glade for, at der kommer en daglig leder på, som har den daglige kontakt med medlemmer og klubbens mange gæster. Vi er helt sikre på at det vil være med til fortsætte den udvikling, som bestyrelsen sætter meget højt, nemlig at restauranten og servicen skal have et godt niveau, som er med til fastholde Sct. Knuds Golfklub blandt de bedste i Danmark, siger Johan Jensen.

Rasmus Kirk står stadigvæk med mellemrum bag kødgryderne, selv om han ikke indgår i noget fast vagtskema, men efterhånden er der 40 deltids- og heltidsbeskæftigede i "koncernen", så en stadig større del af Rasmus Kirks arbejde går med administrativt arbejde.

Rasmus Kirk fortsætter med at drive både Restaurant Teglværksskoven og Ellinge Forsamlingshus sammen med Sct. Knuds Golfklub. Restaurant Teglværksskoven Aps., der indeholder aktiviteterne for både Teglværksskoven og Ellinge Forsamlingshus, gav sidste år et overskud før skat på 61.000 kroner.

Bruttofortjenesten steg fra 2,2 til 3,3 millioner kroner.

Anpartsselskabets egenkapital var på 144.000 kroner.

Kendt kok udvider imperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce