Nyborg/Ullerslev: Cirka 140.000 kroner. Det blev resultatet, da håndboldsamarbejde SUS-Nyborg sidste år arrangerede sponsorløb på spinningcykler med deltagelse af flere lokale kendisser.

Søndag den 20. marts prøver man så igen, denne gang i Nyborghallerne, og indtil videre har man fået tilsagn fra otte cykelpartnere/ryttere.

Blandt dem er borgmester Kenneth Muhs (V), der også deltog i 2015, Eggert Christiansen fra Spar Ullerslev, Søren Quist fra Bygma, Brian S. Pedersen fra SUS Håndbold, Mads Riis på vegne af Erik Jørgensens Efterf. samt Hvidt og Frit, Ole Madsen fra herreholdene i SUS Nyborg og formanden for kultur- og fritidsudvalget i Nyborg Kommune, Erik Rosengaard (V).

Programmet starter klokken 12 med en buffet i hal 2, hvor selve touren køres fra klokken 12.15 til 13.15 med præmieoverrækkelse klokken 13.30.

Derefter spilles der to divisionskampe i hal 1. Først gælder det herrernes topkamp mod Fredericia HK i 2. division klokken 14, og fra klokken 15.30 er det damernes tur. De møder Team Amager, ligeledes i 2. division.

Man kan støtte en cykelrytter gennem en aftale på henholdsvis 50, 75 eller 100 kroner pr. kørt kilometer. Det samtidig enten to, tre eller seks billetteer til buffeten og til kampen, oplyser SUS Nyborg i en pressemeddelelse.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.