Keld Heick skal spille sig selv

Keld Heick medvirker i forestillinge "End of the Rainbow" på Bastionen i Nyborg næste år. Men han skal ikke synge og spille guitar. Han skal bare spille sig selv på scenen. Foto: Kasper Riggelsen.

Keld Heick skal spille sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keld Heick har været musiker og komponist i mere end i 50 år. Men i forestillingen "End of The Rainbow" på Bastionen i Nyborg skal han spille skuespil - og hans rolle ligner i høj grad ham selv.

Nyborg: Keld Heick skal hverken synge eller spille på guitar, når han til næste år medvirker i forestillingen "End of The Rainbow" på Bastionen i Nyborg.

Derimod er det den 72-årige sangers debut som skuespiller.

- Da de sendte manuskriptet til mig, troede jeg først, at det var sendt til den forkerte. Men jeg havde læst det grundigt, og så sagde jeg ok, for jeg skal egentlig ikke spille. Jeg skal bare være mig selv, siger Keld Heick, der lige som forestillingens øvrige medvirkende var med til et pressemøde på Bastionen onsdag.

- Og selv om jeg altså er debutant og de to øvrige medvirkende, Betty Glosted og Jon Lange, er dygtige skuespillere, så glæder jeg mig til at spille sammen med dem. De er ikke bare professionelle musikere, men de er også meget søde mennesker, siger han.

Keld Heick er altså ikke så kendt med at stå på en scene som skuespiller, men han helt hjemme i historien i "End of The Rainbow", for det handler jo om den amerikanske skuespiller Judy Garland.

- Jeg har holdt af hendes musik i mange år, og jeg ville have været til koncerten med hende i København i 1969. Men det blev ikke til noget, for jeg skulle selv ud og spille. Koncerten blev hendes sidste nogen sinde, siger Keld Heick.

Judy Garland døde samme år - 47 år gammel. For Keld Heick bliver mødet i med Bastionen i øvrigt et positivt gensyn.

- Vi spillede her i huset engang sidst i 1960'erne. Jeg husker tydeligt stedet. Også fordi vi hang fast i køen i Halsskov og kom en time for sent frem til koncerten. Men det gik rigtigt godt, og folk var rigtig søde, siger Keld Heick.

Keld Heick skal spille sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce