Jønke og HA: Takker for støtten i Nyborg

Jørn "Jønke" Nielsen, der står som afsender af en mail fra Hells Angels. Klubben blander sig nu i debatten om Hells Angels nye klubhus i Nyborg. Klubben takker debattørerne for støtten. Foto: Kristian Linnemann/POLFOTO)
Foto: LINNEMANN KRISTIAN

Jønke og HA: Takker for støtten i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt HA-talsmand afsender på HA-brev om politiets stress-politik i Nyborg. Chefpolitiinspektør mener, at debatten er fordrejet

Hells Angels-talsmand Jørn Jønke Nielsen takker nu på vegne af Hells Angels for de mange støttetilkendegivelser, som klubben har fået i forbindelse med Fyens Stiftstidendes artikel om politiets stress-politik mod Nyborg-klubhuset.

Samtidig tager klubben dog de flygtninge i forsvar, som mange af Facebook-debattørerne skyder hårdt på.

"Vi har i mange år været vant til at politi, politikere, samt ikke mindst pressen forsøger at forgifte den offentlige mening omkring vores klub. Bevillinger, øgede beføjelser, stemmefiskeri og ikke mindst mersalg hos aviser og andre medier har været nogle af bevæggrundene herfor, men de er ikke væsentlige i denne debat.

For her er det nemlig kommet til at handle om "dem eller os", og det er vi ikke glade for. Vi er derimod ovenud taknemmelige for, at et flertal af borgerne som har deltaget i debatten, har taget os i forsvar i forhold til politiets udmelding om, at vi skal jages ud af Nyborg," hedder det i en pressemeddelelse til avisen.

Hells Angels-talsmanden står som afsender af mailen med pressemeddelelsen, der oplyser, at HA som oftest prøver at passe sig selv.

"Og vi er ikke kommet til byen for at begå kriminalitet. Ligesom de fleste andre borgere i landet synes også mange af vores medlemmer, at det er foruroligende, at så mange flygtninge og migranter kommer til landet på så kort tid, og hvad det kan medføre af kultursammenstød. MEN når det er sagt, så er det ikke flygtningenes skyld, at de søger hen, hvor de kan få et sikkert eller bedre liv," hedder det.

Sten Vestergaard Larsen fra Fyns Politi vil ikke kommentere direkte på HA-udtalelserne eller rockergruppens mange sympatisører på de sociale medier.

- Men jeg vil sige til Nyborgs borgere, at de må have tillid til at politiet prioriterer deres ressourcer på den rigtige måde. Og vi laver altså andet end bekæmpelse af rocker- bandekriminalitet. Det er ikke en enten eller ting, lyder det fra chefpolitiinspektøren.


Læs mere her: Politi efter rocker-debat - kørt af sporet

Jønke og HA: Takker for støtten i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce