Nyborg: Det er aldrig for sent at kaste sig over nye udfordringer - det er den 60-årige frisørmester Jette Holbech et meget godt eksempel på.

Efter mange år som indehaver af frisørsalonerne Klippoteket i Ullerslev og Trend of Hair på Strandvejen i Nyborg, besluttede Jette Holbech i 2011 at trappe ned og blive ansat frisør.

Men efter fem år som menig medarbejder starter Jette Holbech igen sin egen forretning igen.

- Jeg må indrømme, at jeg har savnet at have ansvaret for min egen frisørsalon - og jeg glæder mig rigtigt meget til det, siger Jette Holbech.

På torsdag den 10. marts holder Jette Holbech holder åbningsreception i sin salon "Holbech Coiffure" i lokalerne i Vægtergade 12. Men rent faktisk er hun allerede tyvstartet på sit nye liv som selvstændig frisørmester.

- Jeg har jo gennem årene fået min egen trofaste kundekreds, og de begyndte at kontakte mig, da de fandt ud af, at jeg starter for mig selv. Så jeg gik så småt i gang, mens håndværkerne endnu arbejdede i lokalerne, siger Jette Holbech.

Hun blev udlært i Kolding i 1972 og tog derfra til København, hvor hun blev ansat i den anerkendte salon "Stuhr".

Sin sparsomme fritid bruger Jette Holbech på at spille golf.

(mohr)

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.