Iværksætter hjælper virksomheder med at spare

Svetlana Gertsen elsker at bo i Tårup. Hendes hus er omringet af natur, hvor hun kan gå med hundene, og der er ingen naboer, som bliver generet af gøen. På billedet står hvalpen Lotus til venstre og Dina til højre. Foto: Mathias Banke

Iværksætter hjælper virksomheder med at spare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svetlana Gertsen har for nylig startet en virksomhed med base i Tårup, hvor hun rådgiver små og mellemstore virksomheder, så de kan spare penge.

Tårup: Svetlana Gertsen går rundt i køkkenet med en kop kaffe, mens hun snakker om sin virksomhed. Selvom hun har taget en time ud sin dag for at fortælle om, hvad hun laver, så er det som om hun stadig er i arbejdstilstand.

Det hænger fint sammen med, at hun beskriver sig selv som en arbejdshest. For nylig startede hun sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver andre virksomheder om, hvordan de kan spare penge på forsikringer, energiforbrug og kontoromkostninger.

- Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til at fastansætte folk til at finde besparelserne, siger Svetlana Gertsen.

Når hun møder mulige kunder for første gang, sætter hun sig ned med dem og skaber et overblik over deres udgifter og muligheder. Det er gratis for en virksomhed at få en analyse. Først når det er slået fast, at der er penge at spare for virksomheden, tager Svetlana Gertsen penge for hendes konsultation. Virksomheder vil altid spare mere, end de betaler til Svetlana Gertsen, så begge parter får noget ud af samarbejdet.

Flyttede til Danmark for 20 år siden

Meget af Svetlana Gertsens går med at holde sig opdateret på markedet, der konstant ændrer sig. Det klarer hun hjemmefra, hvor hun bor med sin mand, datter og alle hendes hunde.

Svetlana Gertsen driver en kennel i sit hjem. I skrivende stund har hun fem hunde med lange stamtavler, der alle er af racen Leonberger. Den yngste hund, hvalpen Dina, trasker rundt i køkkenet, mens Svetlana Gertsen fortæller om sine universitetsuddannelser fra Moskva og SDU samt hendes 17 års erfaring på det danske arbejdsmarked. Hun er født og opvokset i Letland. For 20 år siden flyttede hun til Danmark, da hun mødte sin nuværende mand.

- Der er to ting, der kan få en person til at flytte til fra et land til et andet. Krig og kærlighed. Heldigvis var det ikke krig, der fik mig til at flytte, fortæller Svetlana Gertsen.

Grunden til, at hun kan finde billigere løsninger til virksomhederne, er, at hun samarbejder med Indkøbsnetværket. Det er et netværk, der forhandler aftaler på vegne af mere end 2000 medlemmer. Det giver handlekraft, så Svetlana Gertsen er i stand til at skaffe tilbud til små og mellemstore virksomheder, som normalt ville være forbeholdt store virksomheder.

Iværksætter hjælper virksomheder med at spare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce