Irsk musik på Skoletorvet


Irsk musik på Skoletorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØRBÆK: Kultur på Tværs byder fredag den 26. oktober på en koncert med den irske gruppe »Reilly's Rebels«. Koncerten afvikles på Skoletorvet på Ørbæk Skole. Billetter kan købes hos Elvide, Hovedgaden 10, Ørbæk. Prisen for medlemmer er 50 kr., mens ikke medlemmer må betale 75 kr.

Nyt benzinanlæg i Herrested

HERRESTED: Dagli'Brugsen i Herrested går i næste uge i gang med en modernisering af OK-benzinanlægget ved butikken på Måre Byvej. På grund af arbejdet vil anlægget være lukket nogle dage. Til gengæld kan brugerne glæde sig til et moderne, brugervenligt benzinanlæg. Alt vil leve op til de nyeste krav på miljøområdet, og det kommer til at se flot ud, fortæller brugsuddeler Daniel Eghøj Pil. Anlægget vil være lukket tirsdag den 22. oktober og mandag den 29. oktober.

Sange fra Højskolesangbogen

ØRBÆK: Ved sangeftermiddagen 26. oktober på

Aktivcentret deltager centrets tidligere leder gennem en årrække, Birthe Juel. Hun har sagt ja til at udvælge ti gode sange fra højskolesangbogen og samtidig vil hun fortælle, hvorfor hun netop har valgt disse sange. Hun er kendt for at synge godt selv, og for sin evne til at få andre til at synge. Men der vil også blive lejlighed til at få en snak med den tidligere leder og måske genopfriske gamle minder.

Landzonetilladelser

ØSTFYN: Efter Planlovens §35 er der givet tilladelser til, at ejeren af ejendommen Odensevej 139, Aunslev, må etablere et biloplag på et 1.000 m2 stort græsareal på ejendommen. Ejeren af Vibeholmsvej 6, har fået tilladelse til at opføre et 48 m2 stort læskur til heste samt etablere en ridebane på 20x60 m på ejendommen. Ejeren af Frørup Byvej 46, Frørup, har ligeledes fået tilladelse til at etablere en ridebane på 1000 m2.

Nu bliver Pårupvej trafiksaneret

PÅRUP: Efter et borgermøde i Skellerup Forsamlingshus ser det nu ud til, at trafiksaneringen af Pårupvej endelig kan komme igang. Projektet startede allerede i 1999, men der har været mange forhindringer og ændringer,men nu ender det med, at man etablerer to hævede flader samt en buslomme. Prisen er anslæået til 370.000kr. Ved borgermødet var der stor tilslutning til dette projekt.

Ordet er Kaj Munks

NYBORG: Nyborg Teaterforening kan den sidste dag i oktober byde på forestillingen Ordet af Kaj Munk. Det er Odense Teater, der er på turne med stykket, som er et af Kulturministeriets bedste bud på en kanon, da de har placeret Ordet på top ti-listen over de dramaer, man bare skal se. Stykket handler som bekendt om religion, hvor grundtvigianeren Mikkel Borgen og indremissionæren Peter Skrædder tager deres forelskede børn som gidsler for deres egen tro. I Odense Teaters opsætning spiller Bjarne Anthonisen præsten Peder Skrædder, mens Ole Møllegard er Mikkel Borgen. Stykket er iscenesat af Carsten Brandt. Ikke-medlemmer af Teaterforeningen kan købe billetter på Nyborg Turistbureau.

Irsk musik på Skoletorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce