Intet nyt fra vestfronten


Intet nyt fra vestfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold

serie 3, herrer

Herrested/Ørbæk - Stenstrup

1 -1 (1-1)

I 1929 udkom Erich Marie Remarques roman om første verdenskrig, og hvad den har at gøre med en Serie 3-kamp mellem Herrested/Ørbæk og Stenstrup er et rigtigt godt spørgsmål.

Første halvleg begyndte med rodet spil og et mål til udeholdet. Hjemmeholdets målmand ramte ingen medspillere på et udspark, og få sekunder senere scorede Stenstrup til 1-0.

Ørbæk stillede offensivt op og havde faktisk meget af spillet, men den sidste aflevering manglede, og derfor virkede kampen meget rodet. Stenstrup havde et par hurtige knægte og var derfor farlige på kontra. Efter 21 minutter fik Stenstrup det først gule kort, og dommeren havde dårligt sat spillet i gang igen, før han måtte til lommen efter det andet gule, også til udeholdet. Nu var hjemmeholdet i overtal, men de fik ikke nok ud af det. Kun et mål scorede de under de knap 11 minutter, de var i overtal. Det blev scoret af Thomas Kruse efter 24 minutter. Flot sparket ind over udeholdets målmand. Hjemmeholdet gik i stå igen, og efter 35 minutter fik Herrested/Ørbæks bagerste mand et gult kort, men samtidig fik Stenstrup også et gult, og det var spillerens andet - to gule betød rødt.

Nu vender jeg tilbage til overskiften. Godt og vel 25 minutter inde i anden halvleg tog undertegnede sig i at skrive "intet nyt" igen og igen på papiret. Det leder åbenbart tankerne over på den tidligere nævnte roman, og Herrested/Ørbæk er jo også vestpå i Nyborg Kommune.

Om der er mere at fortælle om anden halvleg? Tja, hjemmeholdets målmand, Henrik Rønnov reddede det ene point hjem, for Herrested/Ørbæk var langt fra sejren.

Intet nyt fra vestfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce