Kristoffer Hansen, hidtidig indehaver af sportsforretningen Sportigan i Nyborg, har overtaget Intersport i Nørregade og rykker forretningen til Korsgade.

Nyborg: Gennem længere tid har reklamestandere i Nørregade ud for sportsforretningen Intersport proklameret flyttesalg.

Det er Kristoffer Hansen, hidtidig indehaver af den konkurrerende butik i Korsgade 4, Sportigan, der har overtaget Intersport i Nyborg og rykker butikken til Korsgade.

Dermed er det slut med Sportigan i Nyborg, som Kristoffer Hansen stort set er opvokset med siden 2008, og som han har haft gode år med, fortæller han få dage inden det store skifte.

Ambitioner

- For mit vedkommende vil jeg prøve noget nyt. Ved at blive franchaise-tager i Intersport-kæden får vi adgang til et større vareudbud og kan tilbyde kunderne også at vælge på øverste hylde rent pris- og kvalitetsmæssigt. Samtidig giver Intersport os adgang til varer, hvor vi igen kan få fat i de yngre kunder. Vi kan også med Intersport bevare vores kunder i idrætsklubber og erhverv, siger Kristoffer Hansen, som har ambitioner i branchen og derfor ser frem til at blive en del af en kæde med op mod 90 butikker i Danmark og internationalt aspekt med omkring 5500 butikker rundtom i verden.

Kristoffer Hansen, der efter at have været afdelingsleder i nogle år i november sidste år købte Sportigan-forretningen, har indgået aftale med ejerkoncernen OBI Sport A/S om at købe Intersports Nyborg-afdeling. Det medfører, at han forlader Sportigan-kæden, der i sin tid blev skabt af den nu afdøde nyborgenser Kim Svedborg, Kristoffer Hansens læremester.

Som ung handelsskoleelev kom Kristoffer Hansen i stald hos Kim Svedborg gennem et skolepraktikophold, senere fritidsjob og siden læreplads.

Flytte-lukket

Rent praktisk kommer skiftet til at betyde, at de to sportsforretninger er lukket et par dage i den kommende uge.

- Intersport i Nørregade har sidste flyttesalgsdag lørdag den 30. september. Så rykker vi det hele her til lokalerne i Korsgade, hvor der er den fornødne plads. Vi bruger et par dage på at få nyt inventar, ny belysning og noget ombygning. Facadeskiltene skal skiftes. Så åbner vi torsdag den 5. oktober klokken 10 i en forretning, der nu hedder Intersport, men hvor kunderne vil kunne genkende ikke alene lokalerne, men også personalet, siger Kristoffer Hansen.

Det er personalet fra Sportigan - fire fastansatte og omkring 10 løst tilknyttede - som kunderne vil møde i den nye Intersport i Korsgade 12.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.