Instruktør Bohr modtager prisnominering

Instruktør Daniel Bohr har i to sæsoner stået i spidsen for Nyborg Voldspils frilufts-musicals. I 2016 var det "Atlantis," i 2017 succesforestillingen "Grease." Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Instruktør Bohr modtager prisnominering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taknemmelig og ydmyg er de ord, instruktør Daniel Bohr selv bruger om, at han er blandt de indstillede til scene- og filmhjemmesiden Cph Cultures Årets Ærespris.

Glorup: Instruktør Daniel Bohr, Glorup på Østfyn, er blandt de nominerede til Årets Ærespris, fremgår det af den liste, som Chp Culture.dk - en hjemmeside for scene- og filmkunst - har offentliggjort over nomineringer for 2017.

"Det er med stor taknemmelighed og ydmyghed, at jeg kan se mit navn i fornemt selskab blandt de nominerede til Årets Ærespris," skriver Daniel Bohr i en meddelelse til redaktionen. Bohr er ikke uvant med nomineringer og at modtage priser. Han har stod i 2016 for den Reumert-vindende musical, "Sound of Music," og samme forestilling i hans opsætning fik i 2004 også en Reumert.

Årets Ærespris hos Chp Culture.dk gives for særlig indsatser i sæsonen såvel som den samlede karriere.

Daniel Bohr er nomineret for succesforestillingen "Annie Get Your Gun" på Det Ny Teater. Han er på listen over nominerede i kategorien i selskab med scenekunstnere som Bodil Jørgensen, "Apokalypsen", Daimi Gentle og Jytte Abildstrøm, "Daimi & Jytte," Flemming Enevold, "Under My Skin," Ghita Nørby, "Sarah," Karen-Lise Mynster "Lang dags rejse mod nat," Lone Hertz, "Don Ranudo," Stina Ekblad og Waage Sandø, "Festen," Susse Wold og Bent Meiding, "Kærestebreve" og Tommy Kenter, "Elf - the Musical."

Instruktør Bohr modtager prisnominering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce