Institution frygter ungdomsboliger: For farligt

Et tidligt udkast til de nye ungdomsboliver ved Sylleskovvej. Her ser det idyllisk ud, men naboen - institutionen Valhalla advarer mod p-pladser tæt ved indgangen til institutionen.

Institution frygter ungdomsboliger: For farligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børne-institutionen Valhalla er nærmeste nabo til de nye ungdomsboliger ved Gymnasiet i Nyborg. Og naboskabet kan blive farligt, mener de.

Nyborg: Beboerne ved Nordmarksvej er ikke tilfredse med udformningen af de nye ungdomsboliger på den tidligere Frisengårds-grund ved Nyborg Gymnasium, og det er børnehaven Valhalla heller ikke.

Børnehaven ligger lige overfor de kommende ungdomsboliger ved Sylleskovvej, og utilfredsheden går på, at bygherren vil anlægge p-pladser lige overfor for indgangen til daginstitutionen.

Institutionens souschef, Jakob Rasmussen skriver i sin indsigelse:

"Vi har gennemgået materialet af opførelsen af 54 ungdomsboliger på Sylleskovvej 13. Vi vil bemærke at placeringen af parkeringspladserne er meget uhensigtsmæssige og risikofyldte, da de ligger lige overfor, og derved få meter fra udgangen af vores institution, hvor mange småbørn i løbet af dagen færdes. Der har altid været parkering forbudt på den side af vejen og det vil blive et problemfyldt og farligt område med biler kørende ind og ud der."

De utilfredse villaejere langs Nordmarksvej har lavet et alternativt forslag til udformningen af ungdomsboligerne, og her foreslår man p-pladserne flyttet væk fra børnehaven og ind mod skellet til villaerne for dermed at få større afstand mellem de nye etageboliger og villaerne.

Institution frygter ungdomsboliger: For farligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce