Dyrt værktøj er forsvundet fra firmabil i Ellinge, men der var ingen tegn på indbrud.

Ellinge: Knap 100.000 kroner var det værktøj og et svejseanlæg værd, som natten mellem mandag og tirsdag forsvandt fra en varebil, der holdt parkeret i Ellinge.

At der er foregået noget kriminelt, er der ingen tvivl om, men kriminalassistent Steen Foged, Fyns Politis driftscenter i Svendborg, oplyser, at der ikke var nogen tegn på indbrud på bilen.

- Jeg ved ikke, om man har været så uheldig, at bilen har været uaflåst, men i så fald er der tale om tyveri, siger kriminalassistenten.

Bilen, en gul Fiat Ducato, holdt ved en firmaadresse på Gl. Byvej i Ellinge, og indbruddet eller tyveriet er foregået mellem mandag 29. februar klokken 18 og tirsdag morgen klokken 5.

Fyns Politi hører gerne fra eventuelle vidner eller andre, der måtte vide noget om de stjålne genstande, men der foreligger ikke oplysninger om fabrikat.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.