Indsats gav pote: Udsigt til 50 nye arbejdspladser i Nyborg

ADP har gennem længere tid arbejdet på at skabe mere aktivitet på industrihavnen i Nyborg og dermed flere kunder i butikken. Det ser nu ud til at lykkes. Foto: ADP

Indsats gav pote: Udsigt til 50 nye arbejdspladser i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Firmaet Glunz & Jensen, der er blandt verdens førende leverandører til den globale prepress-industri, placerer sit hovedkvarter på industrihavnen i Nyborg.
  • Det vil give 50 nye arbejdspladser alene i fase 1.

Nyborg: De positive nyheder har det åbenbart med at stå i kø for tiden. Fredag kunne ejeren af industrihavnen i Nyborg, ADP, således meddele, at firmaet Glunz og Jensen A/S flytter sine aktiviteter og 50 medarbejdere til Nyborg.

Det sker som led i en rekonstruering og sammenlægning af firmaets aktiviteter på tværs af landet. Glunz & Jensen, der er blandt verdens førende leverandører til den globale pre-presseindustri, overtager bygninger på industrihavnen med i alt 5800 kvadratmeter til produktion samt 1200 kvadratmeter til administration og udvikling.

- Vi har igennem længere tid arbejdet målrettet på at skabe mere aktivitet på Nyborg Havn, og med store investeringer i bygningen på havnen har vi nu skabt gode rammer for Glunz & Jensens aktiviteter i Nyborg, udtaler den administrerende direktør i ADP, Nils Skeby, i en pressemeddelelse.

Glunz & Jensen beskæftiger i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA og Italien. Flytningen af hovedkontoret og produktionen til Nyborg udgør 50 medarbejdere i 1. fase. Om der er endnu flere lokale arbejdspladser i vente, fremgår ikke af pressemeddelelsen.

I stedet fremhæver René Normann Christensen, administrerende direktør i Glunz & Jensen, det gode samarbejde med kommunen.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde med flere afdelinger i Nyborg Kommune og i Bureauet Nyborg, som har støttet os i hele processen. Som en international koncern er der mange ender, der skal nå sammen. Så alt i alt glæder vi os til at blive en del af erhvervslivet i Nyborg.

Overtagelsen sker 1. januar 2018.

Indsats gav pote: Udsigt til 50 nye arbejdspladser i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce