Indsat fik forlænget sit ophold i fængslet


Indsat fik forlænget sit ophold i fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig mand kaldte anklage mod ham opspind, men blev alligevel idømt fængsel

NYBORG: Det rene opspind grebet ud af den blå luft og fri fantasi.

Sådan beskrev en 32-årig mand den voldsepisode, han stod tiltalt for ved Retten i Svendborg, hvor man måtte nøjes med vidneudsagn fra en kvindelig fængselsfunktionær, fordi offeret selv ikke mødte.

Alligevel kan den 32-årige nu se frem til 60 dage bag tremmer. 60 dage, der bliver lagt oven i den straf, som han allerede er i gang med at afsone.

Voldsepisoden fandt derfor også sted i Statsfængslet i Nyborg i maj, hvor den 32-årige afsonede.

Og da han mente, at der slet ikke var sket noget, og offeret altså ikke var mødt op, så fik Retten i Svendborg ingen forklaring på, hvorfor de to indsatte røg i totterne på hinanden.

Den kvindelige fængselsfunktionær, der havde overværet det hele på første parket, kunne dog fortælle, at den 32-årige havde slået ud efter den anden indsatte. Kun det ene slag ramte - og det var med knyttet næve i ansigtet, så offeret fik næseblod.

Offeret ønskede ikke selv at anmelde volden, men det gjorde fængselspersonalet i stedet, og det førte altså til, at den 32-årige fik 60 dages fængsel yderligere på kontoen.

Den 32-årige, der efter overfaldet er blevet overflyttet til et andet fængsel til afsoning, har udbedt sig tid til at overveje, hvorvidt han skal anke dommen eller ej.

Samtidig kan hans offer også se frem til en straf. Han får en bøde på 1000 kroner for at udeblive fra retssagen.

Indsat fik forlænget sit ophold i fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce