Indbrud ved Biva


Indbrud ved Biva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Byggepladsen ved Biva bag ved Føtex var i weekenden hjemsøgt af indbrudstyve. Da håndværkerne mødte på arbejde, opdagede de nemlig, at en låsebom til en skibsconatainer var savet over, hvorefter tyvene havde fjernet en del værktøj.

Tyveri fra tøjsnor

ELLINGE. At vi går en kold tid i møde er en kvinde på Gl. Byvej i Ellinge ikke i tvivl om. I går middag anmeldte hun således, at hun lige havde opdaget, at en tyv havde sneget sig ind i hendes have, hvor vedkommende havde stjålet en uldtrøje og en skjorte fra en tørresnor.

Indbrud i havehuse

NYBORG: To kolonihavehuse i henholdsvis Elefanthøjen og Skovly blev i går brudt op af indbrudstyve. På Elefanthøjen smadrede man en rude og stjal en bærbar computer, og i Skovly blev en dør brudt op og en rude smadret, hvorefter tyven stak af med en del øl.

Tyveri af GPS

ULLERSLEV: Ejeren af en Ford Mondeo opdagede i går, at sideruden på hans bil var var blevet smadret, mens den holdt parkeret på Østervang, hvorefter tyven havde stjålet han GPS.

Indbrud i garage

AUNSLEV: Indbrudstyve brød i går formiddag ind i en garage på Åløkkevej. Da husejeren opdagede indbruddet senere på dagen, kunne han konstatere, at han manglede sin cykel af mærket "Kilde-moes".

Indbrud ved Biva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce