Ved to indbrud er intet stjålet, ved et tredje mangler overblik, om der er stjålet noget, og i to huse er stjålet smykker, sølvtøj og kontanter.

Østfyn: Fyns Politi har den 4. december modtaget anmeldelse om indbrud i fem huse i det østfynske område.

Det gælder en villa på Teglvænget i Ullerslev, hvor der i tiden fra klokken 21 til 22.15 mandag var nogen, der brød et vindue op og var inde i huset. Der blev imidlertid intet stjålet, fremgår det af politiets døgnrapport.

Samme aften var der indbud fra Egevej i Nyborg, hvor beboerne fandt et soveværelsesvindue i huset brudt op. Her løb tyven med et smykkeskrin.

I samme kvarter i Nyborg - nemlig i et hus på Ahornvænget - var et vindue brudt op. Det skete i tidsrummet fra klokken 14.15 til 20 mandag. Politiet har ikke modtaget oplysning om, hvorvidt der her er stjålet noget.

Også mandag gik det ud over en villa på Rådyrvænget i Nyborg. I tiden fra klokken 11 til 21.30 blev soveværelsesvinduet i huset brudt op, men der er ikke stjålet noget, oplyser politiet.

Det blev der til gengæld fra et hus på Enebærvej i Ørbæk. Politiet fik ved 20-tiden mandag aften anmeldelse om, at køkkenvinduet var brudt op og hele huset gennemrodet i tidsrummet fra klokken 13.30 til 19.50. Under indbruddet blev stjålet smykker, kontanter, Georg Jensen-lysestager og sølvtøj.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Dræbte 77-årig i Vollsmose: 49-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling

Dræbte 77-årig i Vollsmose: 49-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling