Indbrud i Alta


Indbrud i Alta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULLERSLEV: Købmandsforretningen Alta på Egevangsvej fik i går morges ved fem-tiden besøg af en indbrudstyv. Tyven smadrede en stor termorude ved kasseapparaterne og politiet kunne se, at vedkommende havde været inde i forretningen, men at der tilsyndeladende ikke var noget der kunne friste.

Nummerpladetyv

NYBORG: Ejeren af en Nissan Micra ærgrede sig i går eftermiddags, da han steg af toget ved Nyborg Station, efter at have været væk et døgns tid. En tyv havde nemlig stjålet begge hans nummerplader, med reg.nr. YD 24601, mens bilen holdt parkeret på p-pladsen ved banegården.

Tyv tømte sparegrise

NYBORG: En families småopsparing røg sig en tur, da en indbrudstyv i går aftes ved 22-tiden aflistede et vindue til bryggerset i et rækkehus på Hirsevej. Tyven rodede huset igennem og tømte familiens to sparegrise.

Smag egen medicin

NYBORG: Der vil blive mulighed for at lave sin egen naturmedicin, når Yogaskolen i aften arrangerer foredrag om, hvordan man blander de rette lægeurter sammen. Det er kinesiolog, Lisbeth Pedersen, fra Nordenhuse, der vil fortælle, hvordan man kan lave sin egen naturmedicin og salve ved hjælp af krydderurter, lægeurter og ukrudt.

Fredag den 19. oktober kl. 19. Yogaskolen, Kongegade 22, over gården.

Gamle smede hædret

NYBORG: Ialt 12 gamle og fagforeningsloyale smede, blev forleden hædret med mangeårige jubilæer, da Dansk Metal i Nyborg holdt en lille festlig reception i Smedenes Hus. Topscorer i medlemsskab af smedenes fagforening var John Christensen, som har været medlem af Metal i 70 år. Niels Harry Enegaard Nikolajsen, Karl Esbjerg, Børge Nielsen, Edvard Rasmussen og Arne Lund Andersen kunne bryste sig af 60 års medlemsskab, mens Kurt Vagn Andersen, Henning Jørgensen, Hans Jørgen Aarkrog, Bent Anders Hansen og Otto Vest kunne fejre 50 års jubilæum. Den nuværende formand for Metal i Nyborg, Henning Jensen, holdt en tale for de fremmødte og trofaste medlemmer.

Lone Hertz i kulturhus

ULLERSLEV: Med oplægget »Gråt guld er godt, men hvidguld er bedre« holder den kendte skuespiller, forfatter og debattør m.m. Lone Hertz på næste onsdag et foredrag i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter. Det provokerende oplæg handler om seniorpolitik, kreativ intelligens og menneskelig produktudvikling. Det er FOF Østfyn, der har arrangeret.

Onsdag den 24. oktober kl. 19. Ullerslev Kulturhus, Skolegade 2, Ullerslev.

Kunstauktion gav penge

NYBORG: Det blev til ialt 100.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, da lokalafdelingen i Nyborg den 8. september holdt kunstauktion i Nyborg Kino. Her gik de mange malerier som østfynske kunstnere havde doneret til den gode sag, som bekendt som varmt brød, og indtjeningen oversteg da også arrangørernes forventninger. De mange penge bliver på onsdag overrakt på en check til hovedafdelingen ved en lille seance på Centralcaféen, oplyser den lokale formand Allan Nielsen.

Storebæltsskydning for 53. gang

NYBORG: Nyborg Skytteforening inviterer fra den 25.-28. oktober til Storebæltsskydning for 53. gang. Der skydes med pistol og gevær, og det hele foregår som sædvanlig i Skytternes Hus, Halvej 8, Nyborg. Der skydes både individuelt og på hold. Der konkurreres således om »Storebæltspokalen«, hvor vinderne får en guldmedalje. Der er de sammenlagte resultater fra hovedskydningens fem bedste skytter, der afgør, hvem vinderen bliver. Vinderen fra sidste år skal dog medregne de syv bedste skytter. Derudover skydes der om Otterup Geværfabrik's Vandrepokal.

Indbrud i Alta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce