Nyborg: Kommunens Park og Vejafdeling har haft uønskede gæster natten til tirsdag, hvor en eller flere personer har brudt ind i et depot i Strandvænget. Med sig har de taget to hækkeklippere, tre boremaskiner, en kantskærer, en løvblæser, en stanghækkeklipper, en generator, en bænksliber og seletøj til to buskryddere.

- Det frækkeste er, at de har transporteret det hele på en minitraktor tværs gennem parken og op til Strandalleen. Derfra videre til en parkeringsplads i Teglværksskoven, hvor tingene formentlig er blevet læsset over i en bil. Kun traktoren stod tilbage, fortæller driftsleder i Park og Vej, Bettina Fisker.

Tyven - eller tyvene - er formentlig kommet ind gennem oldfruelageret og derfra videre til depotet ved at bryde flere døre op, oplyser hun.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.