Ikke længere penge til elite damehåndboldhold

SUS Nyborgs Kvinder trækker sig, og pigerne spiller fremover i SUS Ullerslev, Her et billede fra en kamp i Nyborghallen fra 2015. Arkivfoto: Erling Lundemann.

Ikke længere penge til elite damehåndboldhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Fra næste sæson er SUS Nyborgs 2. divisionsdamer en saga blot. Eliteudvalget i det østfynske håndboldsamarbejde har nemlig sammen med moderklubberne besluttet at returnere licensen for dameholdet til SUS Håndbold. Årsagen til, at det fælles projekt ophører efter fem år, hvor holdet i alle årene har spillet i 2. division, er, at der ikke er penge til at satse på elitehåndbold for både damer og herrer. Trods et lavere budget end de øvrige klubber med 1. divisionsherrehold kom SUS Nyborg således sidste år ud med et underskud.

- Det har bestemt ikke været nogen let beslutning for moderklubberne eller eliteudvalget at skulle tage denne konsekvens, da dameholdet og hele teamet omkring holdet har leveret gode resultater og ikke mindst udvist stort engagement igennem alle sæsonerne i SUS Nyborg, lyder det fra eliteudvalget, som efter træningen i aftes meddelte beslutningen til spillerne og trænerteamet. Et enigt eliteudvalg med moderklubberne bag sig håber, at denne beslutning kan være med til sikre fortsat udvikling af elitehåndbolden på Østfyn. SUS Håndbold er, fremgår det af en pressemeddelelse fremsendt af SUS Nyborgs kommunikationsudvalg, klar til at tage imod 2. divisionsdamerne med åbne arme og glæder sig til at byde holdet velkommen i de rammer i Ullerslev, som flere af spillerne kender fra deres tid før sammenlægningen. /EXP

Ikke længere penge til elite damehåndboldhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce