Idrætten hylder 40 år med hallen

Næstformand for Aunslev Hallen, Bent Thomsen, formand for fodbolden, Lau Krogshede og gymnastikkens formand, Tanja Bidstrup foran den 40 år gamle idrætshal. Foto: Klaus Wind

Idrætten hylder 40 år med hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aunslev Hallen markerer sit 40 års jubilæum på lørdag. Det sker med Danehofgarden, borgmesterbesøg og masser af aktiviteter inde og ude.

Aunslev: Bestyrelsen bag Aunslev Hallen og de syv idrætsforeninger, som til hverdag benytter Aunslev Idrætscenter, har noget at fejre på lørdag 15. september. Det er nemlig 40 år siden, at idrætshallen i Aunslev blev bygget for kommunale penge samt masser af frivillige kræfter og indviet i oktober 1978.

Den nye idrætshal, der blev opført ved siden af skolen, har i fire årtier været omdrejningspunkt for det lokale idrætsliv. Det gælder fodbold, håndbold, badminton, gymnastik og volley samt skytterne, men også tennis og petanque har deres daglige gang i og udenfor hallen.

Dagens program tager fart klokken 9.30. Først med velkomst ved borgmester Kenneth Muhs (V) og så fælles gratis morgenbord i hallen. Danehofgarden rykker ud og underholder, det samme gør OB's mascot, Victor. Og frem til klokken 11 skal deltagerne også inddeles i hold til "aktivitetsrunden".

De næste to og en halv time er banerne både inde og ude kridtet op til festlige og udfordrende aktiviteter for både børn og voksne. Det hele rundes af med en fælles afslutning og mulighed for at deltagerne kan høre mere om de forskellige sportsgrene og idrætsklubber. Det sker under paraplyen Aunslev Idrætsforening, som hylder parolen, "Sammenhold gør stærk". Og det ser ud til at virke efter 40 år med idrætslivet under samme hat.

Frem til 2014 var hallen selvejende institution. Siden er idrætscentret overtaget af Nyborg Kommune, som står for den daglige drift.

Idrætten hylder 40 år med hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce