I både gang og løb mod Royal Run

Kom i gang med forberedelserne til at løbe med HKH kronprins Frederik med Nyborg Gymnastik & Atletik (NGIF) og Frivilligcenter Nyborg, som tilbyder fortræning til Royal Run, et motionsløb i hele landet i anledning af kronprinsens fødselsdag. Arkivfoto: Lars Møller

I både gang og løb mod Royal Run

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Gymnastik & Atletik (NGIF) og Frivilligcenter Nyborg er to af ialt 16 klubber på Fyn og øerne, der tilbyder fortræning til Royal Run.

Nyborg: Kronprinsens 50 års fødselsdagsløb 21. maj tyvstarter, når Nyborg Gymnastik & Atletik (NGIF) og Frivilligcenter Nyborg skyder fortræning til Royal Run i gang med en række gå- og løbetilbud i løbet af vinter og forår. Her er plads til både nybegyndere og erfarne løbere.

- Det er vores mål, at flere får gang i bentøjet op mod Royal Run. Vi laver derfor en fælles kalender med gå og løbe-muligheder i Nyborg Kommune, hvor vi inspirerer flere til mere, skriver tovholderne, Ann Rasmussen (NGIF) og Signe Pejstrup fra Frivilligcenter Nyborg på projektets hjemmeside.

De anbefaler, at alle bliver klar til Royal Run sammen med naboen, kollegaen, familien eller bedstevennen - eller lærer nogle royale løbemakkere at kende til fælles fortræning frem mod den landsdækkende motionsfest 21. maj.

Hver tirsdag klokken 10 kan folk gå sig i form med start fra Bastionen i Nørrevoldgade. Løbere kan møde op ved Nyborg Idrætscenter på mandage og onsdage klokken 18, onsdag klokken ni og fredag klokken 10.

Royal Run afvikles i landets fem største byer: Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København/Frederiksberg./EXP

I både gang og løb mod Royal Run

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce