Juelsbergløbet trak i år kun et par hundrede deltagere.

Nyborg: En løbetur i Juelsbergskoven netop som efteråret sætter ind. Det er fin tradition i mange Nyborg-familier, og også i år arrangerede NGIF Gymnastik og Atletik det traditionsrige løb.

Antallet af deltagere er dog langt fra, hvad det har været. Godt to hundrede havde i år trukket i løbeskoene for at være med. Man skal ikke mange år tilbage, for at finde deltagerantal i løbet på 800. Men pyt.

Det var i hvert fald ikke beboere og personalet fra Center for Døves skyld, at så få stillede op til Juelsbergløbet. Hjemmet mødte frem med 23 deltagere, mens Nyborg Plast kunne mønstre 16 medarbejdere i løbetøj.

Juelsbergløbet handler mest om hygge, men der er faktisk også løbere, der virkelig giver den gas. Derfor er det på sin plads at nævne nogle af vinderne:

Steffen Kjær Møller, NGIF, blev hurtigste mand på 4,2 kilometer turen. Han løb i tiden 16 minutter 25 sekunder. Sabrina Kjær Møller, Fit4Run blev hurtigste kvinde i tiden 18 minutter og 56 sekunder.

Den lange tur på 7,5 kilometer blev vundet af Anna Lundin, Langeskov Løb og Motion, i tiden 35 minutter og 2 sekunder. Den tilsvarende distance blev hos mændene vundet af Henrik Lau, Odense Atletik i tiden 26 minutter og 20 sekunder.

Malthe Munck fra Munck vandt på den lange distance for drenge, og Ingeborg Andersen fra NGIF vandt for pigerne.

Agnes Munck vandt den korte tur hos pigerne, mens Jeppe Elgaard Johansen vandt hus drengene.

 

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.