Mange børn og voksne mødte frem, da Muitihuset Herrested-Måre blev indviet.

Herrested: Der har været gang i aktiviteterne i den gamle skole et stykke tid. Men søndag var dagen, hvor Multihuset Herrested-Måre skulle indvies med borgmestertale, snoreklip, kager, hoppeborg og åbent hus.

Multihuset er indrettet i skolens flotte 50'er bygning, og her kan alle, der her ideer til aktiviteter, få plads.

Tirsdagsnørklerne, Harmonikaklubben og andre har allerede taget hul på glæderne, men inden længe kommer blandt andet Hulen til. Det er en tirsdagsklub for børn, hvor ungerne fra 1. til 3. klasse først hygger sig sammen først og senere på aftenen overlader de spil, bordtennis og saftevand til de lidt ældre - altid med frivillige voksne som igangsættere.

Huset rummer også et lille bibliotek, hvor man kan tage en bog og hvor man kan lægge bøger - og på den måde dele med hele byen.

Borgmester Kenneth Muhs fik klippede snoren og i sin tale slog han på Herrested-Måres strategiske placering mod Odense og det nye sygehus:

- Multihuset er endnu en brik i vores forsøg på at trække odenseanere til Herrested-området, sagde han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.