Nyborg:Lise-Lotte Jensen fra Frørup har indrettet sin nye butik Ulrikka Garn i Nyborg i det tidligere Nyborg Sycenter i Nørregade, hvor 67-årige Gerda Madsen dermed afsluttede 19 års aktiv erhvervsliv i Nyborg.

Garn-butikken fører naturligvis en stor mængde garn og strikkeopskrifter, men også en lang række varer inden for håndarbejde.

- Og så tager vi også vores udvalg i skala-dukkehuse og tilbehør med fra Svendborg. Det er noget, vi har specialiseret os i, siger Lise-Lotte Jensen, som glæder sig over at kunne arbejde med sin hobby hver dag. Det er to år siden, hun nærmest ved et tilfælde blev ejer af en tilsvarende forretning i Svendborg.

- Jeg er uddannet økonom og har arbejdet i et pengeinstitut og på et kursuscenter, og det er klart, at min handels- og økonomibaggrund kommer mig til gode i forretningen også, siger hun.

- Men det er et stort privilegium at kunne arbejde med sin hobby. Jeg strikkede min første trøje, da jeg var 11 år, siger hun.

Lise-Lotte Jensen ser frem til at møde nye og også mange af sine nuværende kunder i Nyborg, hvor de ikke længere behøver køre til Svendborg for at købe ind til deres håndarbejdssysler.
  • Fyens Stiftstidende