Hoteller hjælper renovering af slot

Der er stillet værelser på hotellerne til rådighed i forbindese med slotsprojektet. Pr-foto

Hoteller hjælper renovering af slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Destination Nyborg viderefører stolte traditioner.

Lige siden middelalderen har Nyborg dannet rammen om vigtige og store møder og sammenslutninger fra Danehoffet til nutidens konferencer på de store møde- og konferencehoteller i Nyborg.

Det er en vigtig del af verdensarvsfortællingen i Nyborg - Danmarks Riges Hjerte, og det fungerer fortsat. Gennem hele året har Destination Nyborg, der er en sammenslutning af byens syv hoteller, støttet op om verdensarvssatsningen og slotsprojektet i Nyborg. Der skriver Destination Nyborg i en pressemeddelelse.

Destination Nyborg har således stillet et stort antal værelser til rådighed til brug for arrangementer, møder og personer, der arbejder med at fremme det igangværende slotsprojekt og verdensarvssatsningen. I år har det blandt andet været i forbindelse med Danehof, Reformationsdage i Nyborg og konserveringsarbejde ved flytning og bevaring af magasiner og genstande på Nyborg Slot.

Destination Nyborg har store forventninger til brobygning mellem kultur og erhverv i Nyborg. Repræsentanter for netværket er med i arbejdet med at udvikle et nyt erhvervsnetværk, der skal være med til at sætte endnu mere turbo bag den kultursatsning, som Nyborg Kommune og Østfyns Museer i disse år skaber sammen med vægtige sponsorer i og omkring Nyborg Slot til gavn for hele området.

- Det er en stor og betydningsfuld hjælp, siger afdelingsleder Janus Møller Jensen ved Nyborg Slot.

De syv hoteller råder samlet over 1350 senge, 95 konferencelokaler og 1540 gratis parkeringspladser. /EXP

Hoteller hjælper renovering af slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce