Hotel Storebælt halede kæmpe fisk i land

Køkkenchef Bjørn Witt Kruse (til højre) og Mikkel S. Thygesen glædede sig til at komme i gang med dagens fangst: Små 90 kilo helleflynder.
Foto: Mogens Rasmussen.

Hotel Storebælt halede kæmpe fisk i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokkene på strandhotellet glæder sig til at gå om bord i 89 kilo lækkerbisken

Nyborg: Fem velvoksne kokke og fiskehandlere måtte bruge masser af kræfter, da de mandag eftermiddag skulle have en kæmpe helleflynder slæbt ud af fiskemandens bil og over på et rullebord.

Fiskespecialisten i Nyborg havde fået et tilbud på en kæmpe udgave af delikatessen, og køkkenchefen på Hotel Storebælt i Nyborg var ikke længe om at sige ja.

- Det er yderst sjældent, vi har mulighed for at arbejde med sådan en fisk.

- Og vi synes også, at vore elever skulle have chancen for at se så stor en fisk, sagde køkkenchef Bjørn Witt Kruse, da fisken lå sikkert på rullebordet.

De mange kilo fiskekød af allerbedste kvalitet skal nu bruges til en stribe forskellige retter. Først skal dyret fileteres, så skal der skæres koteletter ud, og noget af det skal ryges hos fiskemanden.

- Og så skal der koges fond af benene, sagde souschef Mikkel S. Thygesen, og mon ikke han skal finde den store gryde frem til det.

Den 89 kilo store fisk er fanget i det nordlige del af Nordsøen.

Prisen ville ingen af parterne ud med og det er også uvist hvor den er købt.

Hotel Storebælt halede kæmpe fisk i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce