Holmegårdens ledelse fortsætter

Holmegårdens gamle boligblok ved Vognmansdvej, som stadig er under ombygning.
Foto: Christian Brandt

Holmegårdens ledelse fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligfusion gik i vasken i Nyborg - men Holmegårdens bestyrelse bliver - skal hurtigt finde ny administrator

Nyborg: Hovedbestyrelsen i Boligforeningen Holmegården fik en ordentlig en på kassen, da medlemmerne for nylig sagde nej til planerne om fusion med Boligforeningen Sprotoften.

Men på et bestyrelsesmøde i aftes besluttede samtlige medlemmer alligevel at blive på deres poster. Her bliver der også brug for dem, for Holmegården har for længst sagt sin administrator, Boligkontoret Danmark op. Samarbejdet med boligkontoret sultter 1. juli, og inden da skal Holmegården have en ny administrativ ledelse på plads.

- Det har da været oppe at vende, at vi skulle gå efter afstemningen om fusionen. Men vi mener trods alt ikke, afstemningsresultatet er en mistillid til bestyrelsen, siger Max Rasmussen, formand i Holmegården.

Han peger på, at der trods alt var flertal for en sammenlægning med Sprotoften. Flertallet var bare langt fra de to tredjedele, som vedtægterne kræver til beslutninger af den slags.

- Jeg synes stadigvæk, at det er bittert, at den fusion ikke blev til noget. Og jeg vil fortsat arbejde for fusionen - men nu bliver vi naturligvis nødt til at stille det i bero et stykke tid, siger Max Rasmussen.

- Taberen i det her er jo ikke bestyrelsen men medlemmerne, og beslutningen har efter min mening sat Holmegården langt tilbage. Sprotoften ville have været en helt fænomenal partner.

Max Rasmussen siger, at Holmegården har fået henvendelser fra flere forskellige, der kan hjælpe med administrationen.

Blandt andet har Sprotoftens nye forretningsfører, Morten Seehusen, tilbudt hjælp og samarbejde med den Holmegården.

Bestyrelsens forslag om fusion med Sprotoften blev væltet, fordi en stor gruppe medlemmer var utrygge ved planerne og mente at konsekvenserne ved en sammensmeltning med Sprotoften ikke var belyst godt nok.

Holmegårdens ledelse fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce