Hold da fast for et natudsalg


Hold da fast for et natudsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG:- Hold da fast!

En kvindes spontane udbrud, da hun i aftes entrede en af Nyborgs tøjbutikker med farmand som påhæng.

Kvindens bemærkning fortæller næsten alt om, hvor mange mennesker der i går aftes havde valgt at gå på natudsalg i Nyborgs butikker i midtbyen. Det var nemlig rigtig mange, og det var rigtig, rigtig hyggeligt.

Det var nu ikke fordi godt 30 butikker, der var sprunget med på natudsalgs-vognen, havde fundet ekstravagant gode udsalgstilbud frem. Folk havde bare valgt at bruge en aften på indkøb, når de nu havde fri fra arbejde.

Og det er netop filosofien bag natudsalget.

- I gamle dage tog folk fri og gik på udsalg. Det gør de ikke mere. Derfor fandt vi for fem år siden ud af, at vi forretningsdrivende skulle holde fri de fleste af dagtimerne, for at gå på arbejde eftermiddag og aften. Det var en rigtig god idé, fortalte en synlig glad handelsstandsforeningensformand Hans Henrik Kongsmark i aftes lidt efter klokken 20, hvor der virkelig var knald på.

Stiftstidende aflagde besøg i fem butikker. Meldingerne var de samme.

-Det er bare kanongodt.

Og så var det en hyggelig aften, selv om blæsten forsøgte at blande sig. Men blev man en smule kold, var der varme at hente over de mange tønder med bål i bunden, der var opstillet rundt omkring.

Og så var det i går, at Jan Kokken præsenterede sin helt egen H.C. Andersen-sang. Den oplevelsen fik folk også med hjem.

Hold da fast for et natudsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce