Hjerteløs kæmpe er for børn

Man må ikke fotografere under forestillingen, men her er alligevel et billede fra ?Kæmpen som ikke havde hjerte i livet?. PR-foto

Hjerteløs kæmpe er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: "Kæmpen som ikke havde hjerte i livet" er titlen på en dukketeaterforestilling, som Syddjurs Egnsteater opfører i den lille sal på Bastionen fredag den 16. marts klokken 16. Forestillingen henvender sig til børn på 4-10 år og deres voksne.

Forestillingen handler om en kæmpe, som har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter, og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen. På sin vej knytter han nye venskaber, som hjælper ham på den farefulde færd. Historien om kæmpen og den tapre kongesøn er et fortryllende dukkeeventyr om at have hjertet på det rette sted.

Billetter er gratis, men skal bestilles og hentes via hjemmesiden nyborgbibliotek.dk fra den 9. marts. Både børn og voksne skal have billet.

Aldersgrænserne bedes nøje overholdt, understreger arrangørerne. Mindre børn og spædbørn kan forstyrre de andre deltageres oplevelse og kan derfor ikke medbringes til forestillingerne. /EXP

Hjerteløs kæmpe er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce