Herrestedstien er sikret

Det er strækningen fra Ringholmvej til Herrested, der mangler cykelsti. Den første halvdel af strækning - fra Ørbæk til Ringholmvej - anlagde Ørbæk Kommune for seks år siden.

Herrestedstien er sikret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herrested: Politikerne i Nyborg Byråd har sat punktum i den årelange sag om at gøre cykelstien mellem Ørbæk og Herrested langs Odensevej færdig. På byrådsmødet forleden vedtog de projektet for en dobbeltrettet cykelsti fra Ringholmvej til Herrested.

- "Yes!" siger jeg, erklærede Jan Reimer Christiansen (S).

- Jeg kommer fra området, og den sti har været et ønske i årevis. Den dukkede for syv-otte år siden op i teknisk udvalg i Ørbæk, men er jo blevet udsat gang på gang.

Kaj Refslund (V), der som borgmester i Ørbæk var med til at tage stien på det kommunale budget, sagde, at stiprojektet har været mishandlet de seneste fire år med skiftesvis prioritering og udsættelse.

- Nu glæder vi os til at komme ud og cykle på den sti, sagde han.

Glæden deles i høj grad af beboerne i Herrested, forsikrer Ulrich Christiansen.

Han er aktiv i landsbyens cykelstigruppe. Det var blandt andet gruppens fortjeneste at få hevet stien ind i det kommunale budget igen, da den for et par år siden var røget helt ud.

- Vi er tilfredse med, at stien kommer. Og vi er utrolig lettede over, at det lykkes, siger han og lover, at der vil blive holdt fest for stien, når den står færdig.

Projektet skal nu i licitation og ventes udført i foråret. Budgettet for den dobbeltrettede sti på 2,6 kilometer er på 3,1 millioner kroner.

Herrestedstien er sikret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce