Herrested Klubhus har brug for et nyt tag


Herrested Klubhus har brug for et nyt tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur- og fritidsudvalget har nu sat gang i en proces, hvor man skal kigge alle idrætsanlæg i kommunen efter i sømmene

HERRESTED/NYBORG: Den selvejende institution Herrested Klubhus har søgt Nyborg Kommune om tilskud til udskiftning af hallens tag og ovenlysvinduer. De sidste 10-11 år har man haft store problemer med indtrængende regnvand og utætte vinduer.

Udgiften til reparation vil beløbe sig til omkring 230.000. Ansøgningen har været behandlet i kultur- og fritidsudvalget, som sendte den videre til økonomiudvalget, som returnerede den til fagudvalget, hvor den nu igen ligger.

- Der var nogle ting, der skulle afklares, så det er forvaltningen ved at gøre, siger udvalgsformand Peter Sejersen (A).

Han peger også på, at foreningen selv har en egenkapital på 200.000 kr.

- Så vi skal også finde ud af, hvor meget vi skal betale, og hvor meget, klubben selv kan finansiere, siger Peter Sejersen.

Alt skal gås efter i sømmene

Ansøgningen fra Herrested kommer på et meget godt tidspunkt. Udvalget har nemlig netop sat gang i en større proces, hvor samtlige af kommunens haller, klubhuse, baner m.m. skal gås efter i sømmene.

- Det er et kæmpe område, hvor især de mange haller tonser i budgetterne, så det er et større udredningsarbejde, vi har fået sat i værk, forklarer udvalgsformand Peter Sejersen.

Meningen med udredningsarbejdet er bl.a. at finde ud af, hvordan tilstanden er, og hvor der fremover skal bruges penge til større vedligeholdelsesarbejder.

Og så skal man også vurdere, hvad de kommunale tilskud egentlig skal dække.

- Vi har jo også det aspekt, at mange af disse anlæg er selvejende institutioner, så vi skal vurdere, hvad kommunen skal betale, og hvad foreningerne selv må klare, siger Peter Sejersen.

Det indsamlede materiale skal bruges forud for budgetlægningen for 2009.

Derfor forventes materialet færdigt senest med udgangen af februar 2008, men udvalget ønsker allerede at se en slags status i december 2007.

Herrested Klubhus har brug for et nyt tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce