Nyborg: Venstre i Nyborg har netop gjort det, mens Socialdemokratiet gør det senest i uge 20 - vælger spidskandidat ved kommunalvalget om fire år. Hos De Konservative i Nyborg er det fortsat Henrik Sonne Schmidt, der tegner partiet udadtil, understreger lokalformand Michael Møller for at fjerne enhver tvivl, som en tidligere udtalelse til avisen måtte have skabt.

På et bestyrelsesmøde forleden blev man desuden enige om, at De Konservative senest to år før kommunalvalget vil følge trop og præsentere navnet på spidskandidaten. Her vil Henrik Sonne Schmidt også være et godt bud, men ikke nødvendigvis det eneste.

- Det er vigtigt, at vi får meldt en spidskandidat ud i god tid, så vedkommende kan nå at slå sit navn fast, siger Michael Møller med henvisning til, at De Konservative var længe om at finde den rette person op til det seneste valg.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.