Havnechef øjner god sæson

Tim Jørgensen i færd med at sætte en af de mange faste kunder i vandet. Havnefogeden kan også glæde sig over en strålende start på sæsonen, når man ser på antallet af gæstesejlere til lystbådehavnen.
Foto: Erling Lundemann

Havnechef øjner god sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tim Jørgensen håber på 6000 gæstesejlere i 2008

NYBORG: April måned kom der tæt på dobbelt så mange gæstesejlere til Nyborg, og tæller man maj måned med, er antallet af gæstesejlere til Nyborg Lystbådehavn på nuværende tidspunkt gået 21 procent frem i forhold til forrige sæson.

Det viser en opgørelse fra havnefoged Tim Jørgensen fra Nyborg Lystbådehavn, som for tiden har travlt med at sætte de sidste af "fastliggernes" 500 både i vandet.

Indimellem har han dog haft tid til at se nærmere på antallet af gæstesejlere og det er opløftende læsning for en havnebestyrer.

I april måned i år lagde 95 gæstesejlere til i Nyborg mod kun 53 sidste år, og i maj måned var tallet 314 mod 284 i sæson 2007. I alt en fremgang fra 337 i de to måneder sidste år til 409 i samme periode i år.

Tim Jørgensen forventer derfor, hvad han kalder en god sæson i år, hvor det samlede antal gæstesejlere gerne skulle runde de 6000 både.

I turister til byen betyder det ikke færre end 15.000 til 20.000 gæster, da man regner med omkring tre til tre en halv person pr. båd, oplyser havnefogeden.

Havnechef øjner god sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce