Harmoniorkester vender op og ned på nytårskoncert

Kaya Brüel skal blandt andet synge "Dansevise" ved nytårskoncerten i Nyborg den 28. januar. Arkivfoto

Harmoniorkester vender op og ned på nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med over 1000 gæster skal der gerne være plads til at komme rundt om hinanden. Det har det i nogle år knebet med ved nytårskoncerterne i Nyborghallen. Men den 28. januar skulle der være en løsning på trængselproblemerne.

Nyborg: De senere år har nytårskoncerterne i Nyborghallen samlet tilskuere i et tal, der har vist, at de fysiske forhold i hallens foyer er alt for snævre.

Når nu over 1000 gerne vil høre Nyborg Harmoni Orkester og solister ved den store, årlige koncert, har det ærgret arrangørerne at opleve, at publikum inden koncerten har måttet stå i kø langt ud på parkeringspladsen for at komme ind. I pausen har der også været trængsel og alarm, når folk, der gerne vil købe en forfriskning, samtidig med, at mange skal til og fra toiletterne.

- Det løser vi i år, lyder meldingen fra Anne Sigerstrøm, formand for Nyborg Harmoni Orkester.

- Vi vender simpelthen salen 180 grader. Scenen kommer til at stå foran cafeteriet, og indgangen bliver så ad foyeren mellem de to haller. Her er mere plads, og samtidig kan vi benytte hal 2 til aflastning. 

Hal 2 bliver endvidere brugt på den måde, at det er muligt i baren at bestille og betale drikkevarer til pausen. Så vil de stå klar på caféborde i hallen, oplyser Anne Sigerstrøm.

På den måde håber arrangørerne, der foruden orkestret også er NGIF Koncertudvalg at undgå alt for meget trængsel inden koncerten og i pausen.

Cafeteriet og lokalerne omkring bliver derfor benyttet af orkestermedlemmerne og som garderobe for solisterne.

- Vi ved, at mange gerne vil benytte pausen til at hygge sig sammen. Og at det hidtil har knebet med pladsen til det. Det får vi i hal 2, siger Anne Sigerstrøm.

Det er NGIF Koncertudvalg, der sørger for det praktiske omkring nytårskoncerten, også den nye opgave med at tage imod pausebestillingerne og få dem sat klar på bordene under første del af koncerten.

Nyt i år er også, at stolerækkerne i salen bliver sat forskudt op, så udsynet til scenen skulle blive så godt som muligt fra alle rækker.

 

Søren Pilmark og Kaya Brüel er solister
Nyborg Harmoni Orkester byder til nytårskoncert i Nyborghallen søndag den 28. januar klokken 14.Solister er sangeren Kaya Brüel og skuespiller og entertainer Søren Pilmark.

Det lokale solistindsalg er trompetisten Henrik Hou, Nyborg.

Årets konferencier er orkestrets dirigent, Jesper Rützou Rosenkilde.

Danehofgarden deltager.

Programmet består blandt andet af musicalmusik fra forestillinger som "Phantom of the Opera," "Chicago" og "Cabaret," populærsange som "Danesvise" og "Skibet skal sejle i nat." Der er et Kaj Norman Andersen-medley, og Søren Pilmark spiller selv guitar i Beatles-nummeret "Lady Madonna."

Alle medvirkende forenes i slutnummeret "There's No Business Like Showbusiness" af Irving Berlin.

Der er  på nuværende tidspunkt er der solgt omkring 700 billetter, så der er stadig billetter at købe. Det kan ske via orkestret hjemmeside www.nyborgharmoniorkester.dk eller Tickemaster.dk.
Søren Pilmark svinger guitaren i Beatles-nummeret
Søren Pilmark svinger guitaren i Beatles-nummeret "Lady Madonna," bakket op af Nyborg Harmoni Orkester, ved nytårskoncerten. Arkivfoto: Christian Brandt
Trompetisten Henik Hou bor i Nyborg og er det lokale indslag blandt solisterne til nytårskoncerten i Nyborghallen. Arkivfoto
Trompetisten Henik Hou bor i Nyborg og er det lokale indslag blandt solisterne til nytårskoncerten i Nyborghallen. Arkivfoto

Harmoniorkester vender op og ned på nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce