Handleplan og stor-møde


Handleplan og stor-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Den 6. juni er der stormøde på Nyborgskolen. Til mødet inviteres alle skolens elever, deres forældre, de ansatte og ledelsen for at drøfte en handleplan for skolens fremtidige virke, som Region Syddanmark nu har lavet en skitse til.

Det sker som reaktion på den ophidsede episode 1. marts, hvor elever bag efter blev bortvist fra skolen, men siden er kommet tilbage igen.

Regionsformand Carl Holst (V), der i sin tid bestilte en kulegravning af sagen om bortvisning af de seks elever, synes tilfreds med udviklingen af sagen.

- Det var et godt møde, og vi var enige om, at handleplanens initiativer kan være med til at skabe et godt fundament for det fremadrettede arbej-de med skolen, siger Carl Holst.

- Sagen fra Nyborgskolen er ikke endt endnu, men jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til det videre forløb. Der er kommet nogle ting på bordet, som er gode i forhold til at skabe en erkendelse af, hvad der er sket.

Udfordringen

Efter mødet med regionens administration og ledelsen på Nyborgskolen er regionsformanden ikke i tvivl om, hvor udfordringerne ligger.

- Det bliver på kollegiet, at udfordringen er størst. Her vil der være behov for retningslinjer for konflikthåndtering. Men i handleplanen indgår også de fremtidige planer for bygningerne, for undervisningsdelen og meget andet, fortæller Carl Holst.

Han understreger:

- Den fremtidige udvikling af skolen vil ske i tæt samarbejde med de implicerede parter. Det er vigtigt, at alle får mulighed for at give deres besyv med.

- Mener du, at hele sagen bør have konsekvenser for ledelsen?

- Jeg forholder mig af princip ikke til ledelsesspørgsmål i pressen. Jeg er mere fokuseret på at komme videre i denne sag.

- Men der kan være skabt et mistillidsforhold, som er svært at lappe på?

- Det er muligt, lyder regionsrådsformandens svar.

Handleplan og stor-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce