Ullerslev/Nyborg: I weekenden blev den nye kunstgræsbane i Ullerslev taget i brug. Sådan en bane koster flere millioner kroner i sig selv, men lige meget hjælper det, hvis det ikke er muligt at holde den ved lige.

På et møde forleden frigav byrådet derfor 352.000 kroner til indkøb af en traktor, børste, saltspreder samt sneskraber til den nye kunstgræsbane. Derudover skal der bruges knap 190.000 kroner på et nyt lydanlæg til stadion/atletikanlæg og centerhal i Nyborg.

- Når lydanlægget koster så mange penge, hænger det sammen med det samarbejde, vi har med DBU. Det er vigtigt, at lyden gør ordentlig igennem, når landsholdet er på besøg, og der er samlet mange mennesker på stadion, forklarede formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Erik Rosengaard (V) på mødet.

Samlet set er der tale om en investering på cirka 542.000 kroner. Pengene tages fra en årlig pulje på en million kroner til større anskaffelser ved kommunens idrætscentre. Det resterende beløb overføres til 2018, hvor der skal bruges penge på indkøb og opsætning af infoskærme i hallerne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.