Hal-ledelse på plads


Hal-ledelse på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Engang hed det Nyborg Idrætspark og var en temmelig overskuelig størrelse. Så fusionerede man med Nyborg Hallerne, og organisationen voksede. Senest overtog man driften af Nyborg Svømme- og Badeland, og så blev det rigtigt stort.

Nu hedder det hele tilsammen "Nyborg Idræts - og Fritidscenter" og er en virksomhed med 15 fastansatte plus en række timelønnede medhjælpere.

På den baggrund er strukturen netop ændret, så den øverste leder, John Sørensen, har fået titel af centerleder, mens Poul Danielsen er udnævnt til daglig leder i Idrætsparken , Carsten Jørgensen er leder i Nyborg Hallerne og samtidig souschef for John Sørensen, og endelig er Bjarne Vibæk udnævnt til daglig leder i Svømme-Badeland, oplyser Ole Konradsen, der er formand for Nyborg Idræts- og Fritidscenter.

Centret har i øvrigt fået uventet bøvl med at få "fornuftsægteskabet" med Svømme-Badelandet godkendt på øverste sted, nemlig i Civilretsdirektoratet.

- Vi havde regnet med, at vi bare kunne lave nogle tilføjelser til vedtægterne, men den gik ikke, siger Ole Konradsen.

- Nu har vi sendt en nærmere redegørelse ind, og så håber vi, at det bliver godkendt.

Det særlige ved svømmelandet er, at Kommunen stadig ejer bygningerne, mens Nyborg Idræts- og Fritidscenter står for driften.

Hal-ledelse på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce