Hærværks-mænd fik en dukkert


Hærværks-mænd fik en dukkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: De var meget våde, lidt halvfulde og sandsynligvis temmelig flove.

Det handler om to 17-årige drenge fra Nyborg, der i en times tid natten til lørdag forsøgte at smutte fra politiet, efter de havde begået forskelligt hærværk sammen med yderligere to drenge i kvarteret omkring Pilevej i Nyborg.

Jagten fandt blandt sted omkring voldgraven ved Den Grønne, og det hele sluttede for de to 17-årige, da de forsøgte at skjule sig for politiet ved at vade ud i voldgraven og dukke sig ned i vandet.

Men politiet lod sig ikke snyde, og de fik øje på de to drenge, som blev fisket op og sendt til afhøring på politistationen. Pjaskvåde og med andemad og søgræs hængende ned ad tøjet, fortæller den vagthavende ved politiet.

De fire drenge, som var indblandet i hærværket og den efterfølgende flugt, blev alle afhørt, og deres forældre blev tilkaldt, så de kunne overvære afhøringen. Ingen af de fire har tidligere haft med politiet at gøre, men de kan nu vente at få pletter på straffeattesten.

De sigtes alle for hærværk, og en af dem desuden for at have forsøgt at blande sig i anholdelsen af en af de våde kammerater. Vedkommende kom i kampens hede også til at råbe "fucking panser" til en af betjentene, og det får han nok også en "regning" for.

Hærværket, der startede det hele, var ikke særligt omfattende. Drengene hærgen gik blandt andet ud over nogle blomsterkrukker og en smedejernslampe.

Hærværket blev opdaget af en beboer, som ringede til politiet, og de rykkede straks ud med et par biler og fire mand.

Først ville politiet fange drengene ved Pilevej, men det lykkedes ikke og derfor fortsatte jagten altså på den anden side af Vindingevej og på volden.

Hærværks-mænd fik en dukkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce