Hærværk lukker minigolfbane


Hærværk lukker minigolfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DRØMMEKNUSER: Banen skulle have været en ny start for Jesper Bay efter ulykke
NYBORG: Det er definitivt slut med minigolfbanen nær stranden på Hjelevej. Kommunen er i gang med at opsige lejeren Jesper Bay. Kommunen vil i løbet af kort tid lave en ny plan for den langstrakte trekant mellem Hjelevej og motorvejen, og så bliver området sat til salg.

Skiltet hænger stadig ude på Hjelevej: "Baylinq Mini- field - minigolf og minitennis", står der. Men det er efterhånden lang tid siden, at der er blevet spillet minigolf inde på banerne bag træerne. Hærværk og forfald har efterladt de særprægede og helt anderledes baner i ruiner. Der er knust ruder ind til kiosk og redskabsrum. Glasskår og affald ligger spredt ud over jorden, hvor ukrudtet har udvisket de stier og gange, der engang blev anlagt.

- Jeg bliver så vred og ked af det, hver gang jeg ser det. Derfor tager jeg sjældent derud. Det er utroligt ærgerligt, at folk ikke kan holde deres fingre for dem selv, siger Jepser Bay.

Jesper Bay mistede i 1993 sit ene ben ved en arbejds-ulykke under byggeriet af Storebæltsbroen. I 1998 åbnede han minigolfbanen med hjælp fra kommunen. Det skulle være en ny start. Men drømmen blev knust. Jesper Bay og de offentlige systemer og regler kunne ikke spille sammen. De seneste år har minigolfbanen bare fået lov til at stå. Og kommunen har opsagt Jesper Bays lejekontrakt for området med minigolfbanen.

Han venter på slutning

- Sagen om lejekontrakten er endnu ikke helt afsluttet. Og jeg venter på en afklaring, et svar fra kommunen. Jeg er på den ene side træt af alt bøvlet, på den anden side vil jeg gerne renovere banen og komme i gang igen. Men jeg begynder ikke at lægge arbejde og ressourcer i banen, før sagen er afklaret. Jeg vil ikke igen arbejde forgæves, siger Jesper Bay.

Set fra kommunens side er den langstrakte sag om opsigelsen af lejekontrakten stort set afsluttet. Det fortæller teknisk chef Arvid Degn.

- Vi arbejder på at få området ryddet snarest muligt. Vi skal have lavet et nyt plan-grundlag for området, og så er det simpelthen kommunens hensigt at sælge arealet, fortæller Arvid Degn.

Han oplyser, at kommunen vil udlægge området til fritidsaktiviteter og rekreative formål.

Hærværk lukker minigolfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce