Hædret for sin indsats

Instruktøren Tina Rasmussen (midt i billedet) fik tildelt "Årets Svigermor" under gymnastikopvisningen i Nyborghallen.
Foto: Jørgen Hansen

Hædret for sin indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Der ventede instruktør Tina Rasmussen lidt af en overraskelse under NG&IF’s årlige gymnastikopvisning i Nyborghallen lørdag.

Tina Rasmussen, der netop er blevet valgt ind i gymnastik- og atletikafdelingens bestyrelse, blev nemlig foran omkring 400 gymnaster og 500 tilskuere kaldt ud på gulvet og af formand Jesper Trampedach tildelt foreningens hæderstitel ”Årets Svigermor”.

Tina Rasmussen fik ildsjæls-prisen for sit mangeårige arbejde i foreningen og for sin særlige evne til at skabe en hyggelig og familiær stemning i foreningen.

Der var også en hæder til gymnasten Lindi Rasmussen, som fik årets ”Kvik-pokal” for sin flittige træningsindsats og for sin kammeratlige indstilling til de øvrige gymnaster på springholdet.

Desuden blev der uddelt en snes fem- og 10-års nåle til medlemmerne.

Årets opvisning blev den største i mange, mange år, hvilket i følge Jesper Trampedach hænger sammen med, at klubben har haft en stor medlemstilgang de seneste år.

NG&IF’s gymnastik- og atletikafdeling tæller i dag 730 medlemmer og er dermed den næststørste forening i byen.

Årets
Årets "Kvik-pokal" tilfaldt gymnasten Lindi Rasmussen (tv) på grund af hendes flittige træningsindsats og kammeratlige indstilling.
Foto: Jørgen Hansen

Hædret for sin indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce