Nyborg: Der ventede instruktør Tina Rasmussen lidt af en overraskelse under NG&IF’s årlige gymnastikopvisning i Nyborghallen lørdag.

Tina Rasmussen, der netop er blevet valgt ind i gymnastik- og atletikafdelingens bestyrelse, blev nemlig foran omkring 400 gymnaster og 500 tilskuere kaldt ud på gulvet og af formand Jesper Trampedach tildelt foreningens hæderstitel ”Årets Svigermor”.

Tina Rasmussen fik ildsjæls-prisen for sit mangeårige arbejde i foreningen og for sin særlige evne til at skabe en hyggelig og familiær stemning i foreningen.

Der var også en hæder til gymnasten Lindi Rasmussen, som fik årets ”Kvik-pokal” for sin flittige træningsindsats og for sin kammeratlige indstilling til de øvrige gymnaster på springholdet.

Desuden blev der uddelt en snes fem- og 10-års nåle til medlemmerne.

Årets opvisning blev den største i mange, mange år, hvilket i følge Jesper Trampedach hænger sammen med, at klubben har haft en stor medlemstilgang de seneste år.

NG&IF’s gymnastik- og atletikafdeling tæller i dag 730 medlemmer og er dermed den næststørste forening i byen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.