Hæder til unge for DM-titler

Tak for flot indsats. Borgmester Jørn Terndrup (V) (bagest) med sæsonens DM-titlelvindere, fra venstre Tobias Keller, Signe og Lars Johannesen, skrappe skytter fra Herrested, og Frederik Søgaard Mortensen, badminto nspiller fra Ullerslev. Privatfoto

Hæder til unge for DM-titler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selskabet var ungt, da Nyborg Kommunes borgmester Jørn Terndrup (V) forleden havde inviteret inden for i byrådssalen på rådhuset i Nyborg.

Anledningen var, at unge fra nogle af kommunens idrætsforeninger fortjente kommunal hæder for, at de i den forgange sæson har vundet det største, man kan opnå indenfor de forskelige idrætsgrene, nemlig et Danmarksmesterskab.

Så denne dag drejede det sig naturligvis om de skrappe skytter fra Herrested, søskendeparret Lars og Signe Johannesen, som sammen med holdkammeraten Tobias Keller sikrede sig det danske holdmesterskab i pistol for unge den 29. marts i år.

Men som Fyens Stiftstidende kort efter kunne berette, så nøjedes Signe Johannesen ikke med det. Dagen efter scorede hun 298 ud af 300 mulige point i individuel pistol på 15 meter og tog også DM-titlen i den disciplin.

Tradition

Med ved DM-festen på rådhuset var også inviteret Frederik Søgaard Mortensen, 11 år, fra Ullerslev.

Han sørgede i den afsluttede sæson for at vise, at han på badmintonbanen er bedst i landet i sin aldersgruppe, da han tog guld og dermed Danmarksmester-titlen i både single og herredouble i U11 A-rækken ved det afsluttende stævne den 18. til 20. april.

Nyborg Kommune har en tradition for at hædre de idrætsudøvere, som markerer sig ved at finde en DM-titel. Det sker - som den anden dag - ved at blive inviteret til en sammenkomst i byrådssalen på rådhuset sammen med borgmesteren og fritidskonsulent Lars Andersen.

Ud over hæderen vanker der altid blomster og en gave til DM-vinderne.

Hæder til unge for DM-titler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce