Håndboldfest: Ullerslev mod overmagten

Odense HC kommer til Ullerslev med en hel masse store stjerner. Der venter en spændende håndboldaften og måske en ret stor endefuld til de lokale spillere. FCM. Foto: Lasse Hansen

Håndboldfest: Ullerslev mod overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindeholdet fra Sus Håndbold møder landets suverænt bedste hold Odense HC i 5. runde af pokalturneringen.

Ullerslev: Der bliver fornemt besøg på torsdag den 14. marts i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Landets bedste damehold, Odense HC, møder klokken 19.00 det lokale 3. divisionshold fra SUS Håndbold i 5. runde af Santander Cup.

Selv om ligaens tophold på det seneste har måttet indhente sæsonens første nederlag, ikke mindst på grund af skader og graviditet i truppen, så er SUS-lejren meget ydmyge overfor den overordentlig svære opgave, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Det bliver først og fremmest en oplevelse, som pigerne skal glæde sig til, lyder det fra SUS Håndbolds træner Allan Jensen. Vi skal spille vort spil og lave de mål, vi formår, og ellers tage det som en oplevelse.

SUS Håndbold kommer med selvtillid, idet holdet ikke har tabt de seneste otte turneringskampe og de to første kampe i pokalturneringen. Med den seneste sejr på 13-11 over AG Håndbold torsdag aften rykkede holdet væk fra nedrykningsregionen i 3. division.

- Vi har fået spillere klar efter skader i starten af sæsonen, og Helle Fyrsterling er kommet tilbage fra Gudme HK. Det har sammen med vor stærke målmandsduo styrket vort forsvar, påpeger træneren og glæder sig over en fin træningsindsats fra spillernes side.

Allan Jensen og spillerne håber på en stor publikumstilstrømning til den spændende pokalaften med besøget af de mange landsholdsstjerner med tidligere landstræner Jan Pytlick i spidsen.

Håndboldfesten i Ullerslev indledes i Kultursalen med spisning for alle SUS'ere og sponsorer.

Håndboldfest: Ullerslev mod overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce