Haals løb med hædersprisen

Carl Haals, NGIF Gymnastik og Atletiks løbsekspert, blev af Nyborg Journalistklub kåret til Årets Sprutte ved receptionen for satirehæftet Bæltsprutten. Foto: John Fredy

Haals løb med hædersprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Journalistklub kårede ved Bæltsprutte-receptionen broløbets leder til Årets Sprutte i håbet om, at han vil være parat til at arrangere et løb mere over Storebæltsbroen.

Nyborg: Carl Haals, NGIF Gymnastik og Atletiks løbsekspert, blev fredag af Nyborg Journalisklub kåret som Årets Sprutte.

Det skete ved receptionen i riddersalen på Nyborg Slot for udgivelsen klubbens satiriske årshæfte Bæltsprutten.

- Det havde jeg nu ikke lige set komme, sagde Carl Haals tydeligt overrasket til avisen efter udnævnelsen.

Prisen er de senere år blevet en særlig hæderspris til en person, der har bidraget ekstra til, at Bæltspruttens redaktion har kunnet lade sig inspirere til spas og vitser i årsskriftet.

I år var der ingen vej uden om Carl Haals, fordi han som broløbsentusiast er oppe mod mægtige kræfter - læs transportminister Ole Birk Olesen (LA) - der har forbudt motionsløb på motorvejsstrækninger. Dog lige aktuelt minus Limfjordstunnelen ved Aalborg.

- Så er spørgsmålet: Er du klar til at lede et broløb om tre år?

- Ja! lød det uforbeholdne svar fra Årets Sprutte, der har rundet de 71 år. I øvrigt har Carl Haals gennem 30 år arrangeret masser af andre motionsløb og -aktiviteter i Nyborg og på Fyn.

Det er værd at nævne, at nomineret til prisen som Årets Sprutte var også tidligere borgmester Jørn Terndrup(V) for at ville gøre comeback i byrådspolitik efter en pause på fire år og for at brokke sig så meget over idéen om museumsfærgen Broen, at planen i hvert fald foreløbig er kuldsejlet. På podiet i ridderslaen som nomineret til prisen var på samme vis Sonja Marie Jensen, socialdemokratisk medlem af Nybrog Byråd, for hendes afsløring af sexchikane på rådhuset - den såkaldte numseklapperi-sag.

Men Carl Haals kunne ingen overhale i opløbet, fremgik det af konferencier Ole Frank Rasmussens begrundelse.

Haals løb med hædersprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce