Gymnasie-indsamlere på vinderkurs


Gymnasie-indsamlere på vinderkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Du kender dem godt. De kommer engang i mellem - typisk om søndagen - og ringer på din dør. De står med bedende øjne, en frossenrød tud og en stor raslende bøsse fremstrakt mod dig. Ligegyldigt om du spytter penge i raslebøssen eller ej, så bliver du ramt af dårlig samvittighed, idet du lukker døren, og indsamleren fortsætter sin færd mod en bedre verden. "Jeg burde også melde mig til de indsamlingsdage", tænker du. Men for mange bliver blot ved tanken.

Heldigvis er der nogle, som gør tanke til handling, og bruger et par søndage om året på at samle penge til velgørende formål.

Søndag den 5. oktober kommer der sikkert igen en indsamler til din dør. Der har Røde Kors indsamlingsdag.

I den forbindelse har Dansk Røde Kors taget fat i de potentielle unge indsamlere. Organisationen har startet en konkurrence, hvor det gymnasium, der får flest elever tilmeldt landsindsamlingen, vinder en privatkoncert med det populære elektroniske rockband VETO.

I skrivende stund ligger Nyborg Gymnasium til at vinde konkurrencen med 145 tilmeldte indsamlere. Det er seks flere end Haderslev Katedralskole på andenpladsen.

I følge Røde Kors' hjemmeside samler hver tilmeldte cirka 1067 kroner ind. Så Nyborg Gymnasium står lige nu til at samle over 150.000 kroner ind til Røde Kors' arbejde i katestrofeområder - og til udsatte og ensomme i Danmark.

Gymnasieelever kan melde sig til konkurrencen under Nyborg Gymnasium på hjemmesiden: www.invite-me.drk.dk. Der er åben for tilmelding frem til den 5. oktober.

Gymnasie-indsamlere på vinderkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce