Gratis bus til voldspil-forpremiere


Gratis bus til voldspil-forpremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULLERSLEV: Mens der endnu var noget, der hed Ullerslev Kommune, betalte kommunekassen bussen, så pensionisterne kunne blive fragtet gratis til årets forestilling på Nyborg Vold.

- Den ordning er faldet væk i den nye kommune. Men vi synes alligevel, at traditionen med gratis bustransport skal bevares fra yderområderne, siger Gudrun Kjærsgaard fra Ellinge.

50 billetter sikret

Hun har fået landsbyrådene, der dækker den tidligere Ullerslev Kommune, til at sponsere bussen.

- Hvert landsbyråd har jo af kommunen fået et lille beløb til nogle aktiviteter i årets løb. Det er af de midler, vi skillinger sammen til at betale Erik Lund fra Refsvindinge for at køre en bus fra vores område til Nyborg Vold, fortæller Gudrun Kjærsgaard.

Pensionistforestillingen er forpremieren, som i år er 30. juli. Og årets tilbud på Nyborg Vold er Andrew Lloyd Webbers musical "Evita".

- Jeg har også talt med voldspillets billetkontor og her i forskud sikret mig 50 billetter. De koster 75 kroner stykket. De penge bliver dem, der tilmelder sig herfra, krævet for, når vi kører af sted i bussen, siger Gudrun Kjærsgaard.

- Så når man tilmelder sig, er det altså bindende, for man risikerer ellers at tage pladsen fra en anden, der gerne vil med, tilføjer hun.

Der bliver på dagen opsamling i Skellerup, Ullerslev og Langtved. Tilmelding til den gratis transport til forpremieren på "Evita" sker på tlf. 65982091 senest den 15. juli.

Gratis bus til voldspil-forpremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce