Godt gang i stor fodboldweekend

Bolden ligger ikke stille - heller ikke selvom der er pause.
Foto: Line Tornvig Martinussen

Godt gang i stor fodboldweekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NGIF holder feriefodbold med et stort fodboldstævne for U9-hold

Fodboldglade børn fra landet over har indtaget banerne ved Idrætsparken i Nyborg 380 børn deltager fra U9-hold, hvor der bliver afviklet 120-30 kampe henover weekenden. Og der bliver bestemt sparket til bolden.

Stævneleder Lars Bek Andersen har været tovholder på stævnet, der skulle arrangeres med spisning, forplejning og en række frivillige, der hjælper til.

- Børnene er rigtig glade. Nu har de lige haft pause og spist, og forplejningen er super. Men det er jo også fjerde eller femte stævne, vi afholder, så vi er ret rutinerede, siger han.

Ingen præmie

Fodboldstævnet har med sine 36 tilmeldte hold nok at se til. Dog bliver der ikke kåret nogen vinder, fortæller Torben Schuster, der har været med til at koordinere kampene på banerne.

- Det er kun for sjov. De spiller i to gange 12 minutter og bagefter holdes der straffesparkskonkurrence, så alle får lov til at prøve det, siger han.

Fodboldstævnet i Nyborg begyndte fredag, hvor de 36 tilmeldte hold blev inkvarteret på Danehofskolen. Her gik kampene i gang fra 18 - 20. I dag (lørdag) spiller de unge fodboldinteresserede fra 9 til 18. De sidste kampe afvikles søndag, hvor stævnet slutter.

I Vindinge afholdes der også fodboldstævne denne weekend med 360 tilmeldte på U10-hold.

Godt gang i stor fodboldweekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce